Σε ένα κόσμο όπου όλα είναι αναλώσιμα, εμείς δημιουργούμε προϊόντα που διαρκούν

ΑΠΟ ΤΟ 1970

Η Petrocoll κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή βιομηχανικών συγκολλητικών υλικών από το 1970, σε μια εποχή που οι παραδοσιακοί τρόποι συγκόλλησης πλακιδίων ήταν πολύ δύσκολοι και εξαιρετικά αναποτελεσματικοί. Η Petrocoll μέσα από την συνεχή τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της, τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της και την συσσωρευμένη τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει, έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή παντός είδους δομικών χημικών και κονιαμάτων για την κατασκευαστική βιομηχανία, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του κλάδου και των πελατών της.

Η ποιότητα των τελικών προϊόντων αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία για την Petrocoll. Η σταθερότητα της ποιότητας εξασφαλίζεται μέσα από μια πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή, διενεργώντας σε όλα τα στάδια συνεχής συστηματικούς ελέγχους.

Για εμάς, η ευθύνη του προϊόντος υπερβαίνει κατά πολύ τις πύλες του εργοστασίου μας. Aρχίζει πριν από την παραγωγική διαδικασία, με την κατάλληλη επιλογή των πρώτων υλών με γνώμονα την αειφορία και περιβαλλοντική συνείδηση, και συνεχίζει σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού και του κύκλου ζωής των προϊόντων μας.

Σε ένα κόσμο που όλα θεωρούνται αναλώσιμα, εμείς παράγουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, που θέλουμε να διαρκούν για πάντα και το πετυχαίνουμε.

Σήμερα η Petrocoll μπορεί να αυξήσει την παραγωγή της έως 2.000 τόνους ημερησίως.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η Petrocoll είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001, υπό τον γερμανικό οργανισμό πιστοποίησης Deutsche Gesellschaft für Qualität, ια την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης και Διασφάλισης Ποιότητας για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διανομή των προϊόντων της. 

Μέσα από μια ολιστική προσέγγιση Εργοστασιακού Ελέγχου Παραγωγής, με σκοπό την εξασφάλιση ότι τα προϊόντα πληρούν τις αυστηρότατες απαιτήσεις που έχει θέσει πρώτα από όλα η ίδια η εταιρεία, καθώς και του συνόλου των Ευρωπαϊκών Προτύπων/Ευρωπαϊκών Εγγράφων Αξιολόγησης, η εταιρεία πετυχαίνει σταθερή ποιότητα στα προϊόντα της.

Η προσέγγισή μας ξεκινάει από την αρχική σχεδίαση των εγκαταστάσεών μας, τον σωστό προγραμματισμό και συνεχίζεται σε όλες τις καθημερινές λειτουργίες. Σε κάθε στάδιο, η δομή των διαδικασιών είναι προσεκτικά διαρθρωμένη με κύριο σκοπό την ελαχιστοποίηση των κινδύνων.

Το σύνολο των προϊόντων έχει περάσει από αυστηρούς ελέγχους δοκιμών και φέρει σήμανση CE.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Τεχνικό Τμήμα της Petrocoll παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες/συνεργάτες της. Απαντά σε καθημερινά τεχνικά ερωτήματα για τα προϊόντα που προσφέρει, επισκέπτεται έργα προκειμένου να προσφέρει τεχνογνωσία και πραγματικές λύσεις και υποστηρίζει τους πελάτες/συνεργάτες σε οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

LOGISTICS

Η Petrocoll διατηρεί ένα καλά οργανωμένο σύστημα logistics που αποτελείται από σύγχρονα και έξυπνα κέντρα αποθήκης και διανομής, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Κρατώντας ένα επαρκές απόθεμα πρώτων υλών και προϊόντων που μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ζήτηση σε σύντομο χρόνο και με ένα ευρύ και ευέλικτο δίκτυο διανομής, η Petrocoll υπόσχεται την γρήγορη παράδοση των προϊόντων στο χώρου του πελάτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο